Ugrás a tartalomra

Kezdődik a tavaszi szezon

2019.02.25
12:56
2019.02.25
16:22
Forrás
Pannon RTV
A TSC szerdán a Szerb Első Liga 23. fordulójában a kruševáci Trajal csapatát fogadja a zentai stadionban.

Szerdán kezdődnek a Szerb Első Labdarúgó-Liga bajnokságának tavaszi mérkőzései. A TSC csapata jól zárta a téli felkészülési időszakot. A törökországi és a szerbiai barátságos mérkőzések sora után a TSC a Szerb Első Liga 23. fordulójában a kruševáci Trajal csapatát fogadja a zentai stadionban. A TSC a táblázat harmadik helyéről, a Trajal a 9. helyről várja a bajnokság első tavaszi fordulóját.

A bajnokság első tavaszi mérkőzésére készülnek a TSC játékosai a TSC Labdarúgó Akadémia pályáján. A felkészülési idény hat mérkőzését megnyerték, két meccse eredménye pedig döntetlen lett. Ez is arról tanúskodik, hogy jó formában van a csapat.

Pintér Norbert, játékos, TSC: „Egy nagyon jó felkészülésen vagyunk túl, voltunk Törökországban, jó ellenfelekkel játszottunk és az eredmények is azt mutatják, hogy jól felkészültünk és jól sikerültek a meccsek, úgyhogy nagyon várjuk már a bajnoki rajtot, hogy itt megmutassuk, hogy hogy sikerült igazából a felkészülésünk.”

Az átigazolási időszakban a csapathoz új játékosok érkeztek.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Hat játékos hagyta el a klubot, négy játékos jött, közülük egy ifi, aki tud még az ificsapatban is játszani. Kicsit lecsökkentettük a játékoskeretet, de hoztunk két-három minőséges játékost, úgyhogy reméljük, hogy erősebbek vagyunk, mint ősszel.”

A TSC szerdán a kruševáci Trajal csapatát fogadja a zentai stadionban, a mérkőzést 14 órától játsszák. Topolyáról a szurkolói busz 13 órakor indul. Aki jegyet vált a mérkőzésre, nyereményjátékban vesz részt.

TSC Topolya
labdarúgás
Szabó Zoltán

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.