Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Kezdődik a tavaszi szezon

2019-02-25
12:56
2019-02-25
16:22
Forrás
Pannon RTV
A TSC szerdán a Szerb Első Liga 23. fordulójában a kruševáci Trajal csapatát fogadja a zentai stadionban.

Szerdán kezdődnek a Szerb Első Labdarúgó-Liga bajnokságának tavaszi mérkőzései. A TSC csapata jól zárta a téli felkészülési időszakot. A törökországi és a szerbiai barátságos mérkőzések sora után a TSC a Szerb Első Liga 23. fordulójában a kruševáci Trajal csapatát fogadja a zentai stadionban. A TSC a táblázat harmadik helyéről, a Trajal a 9. helyről várja a bajnokság első tavaszi fordulóját.

A bajnokság első tavaszi mérkőzésére készülnek a TSC játékosai a TSC Labdarúgó Akadémia pályáján. A felkészülési idény hat mérkőzését megnyerték, két meccse eredménye pedig döntetlen lett. Ez is arról tanúskodik, hogy jó formában van a csapat.

Pintér Norbert, játékos, TSC: „Egy nagyon jó felkészülésen vagyunk túl, voltunk Törökországban, jó ellenfelekkel játszottunk és az eredmények is azt mutatják, hogy jól felkészültünk és jól sikerültek a meccsek, úgyhogy nagyon várjuk már a bajnoki rajtot, hogy itt megmutassuk, hogy hogy sikerült igazából a felkészülésünk.”

Az átigazolási időszakban a csapathoz új játékosok érkeztek.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Hat játékos hagyta el a klubot, négy játékos jött, közülük egy ifi, aki tud még az ificsapatban is játszani. Kicsit lecsökkentettük a játékoskeretet, de hoztunk két-három minőséges játékost, úgyhogy reméljük, hogy erősebbek vagyunk, mint ősszel.”

A TSC szerdán a kruševáci Trajal csapatát fogadja a zentai stadionban, a mérkőzést 14 órától játsszák. Topolyáról a szurkolói busz 13 órakor indul. Aki jegyet vált a mérkőzésre, nyereményjátékban vesz részt.

TSC Topolya
labdarúgás
Szabó Zoltán

Most

22:43

Enyhítések kezdődnek Angliában

A brit kormány tájékoztatása szerint fokozatosan újranyithatnak Angliában a koronavírus-járvány miatt március óta zárva tartó szabadtéri színpadok, edzőtermek, uszodák és szépségszalonok.
20:44, Frissítve: 20:53

Békés tüntetés volt Szabadkán

Egy közösségi oldalon megjelent felhívásra nagyjából száz szabadkai polgár csatlakozott a belgrádi tüntetésekhez csütörtökön este az észak-bácskai városban.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.