Ugrás a tartalomra
pixabay/kelvinstuttard

Kezdődnek az EB-pótselejtezők

2020-10-08
08:20
Forrás
Pannon RTV
A tét az idénről jövőre halasztott tornán való részvétel.

Európa bajnoki pótselejtezőket játszanak ma mindenfelé az ókontinensen. A tét az idénről jövőre halasztott tornán való részvétel.

Azon csapatok harcolhatják még ki a részvételt, amelyeket a Nemzetek Ligájában elért eredményük alapján erre érdemesnek találtak. Érdekelt a magyar és a szerb válogatott is.

A magyar csapat ma Bulgáriával mérkőzik meg, és amennyiben győzni tud Szófiában, a román-izlandi párharc győztesével küzdhet meg az EB-részvételért. A szerb nemzeti tizenegy a norvégekkel csap össze Oslóban, majd az izraeli-skót meccs jobbjával kell megharcolnia, hogy kijusson az Európa Bajnokságra.

Mindkét mai meccs 20 óra 45 perckor kezdődik.

EB-pótselejtező
Európa bajnokság
labdarúgás
foci
Magyarország
Szerbia

Most

15:57, Frissítve: 16:09

Veszélyben a hólyagfű

A források elterelése veszélyezteti a Pešter-fennsík aljában található lápot, amely egy ritka húsevő növénynek, a hólyagfű egy fajtájának az egyedüli élőhelye a Balkán-félszigeten.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.