Ugrás a tartalomra
MTI/Koszticsák Szilárd

Kezdődnek a BL csoportküzdelmei

2020-10-20
13:56
Forrás
Pannon RTV
Ma elrajtol a Bajnokok Ligája 2020/2021-es szezonja. A Ferencváros szurkolóinak pedig külön öröm, hogy 25 év után kedvenc csapatuk is pályára lép a BL-ben.

A Fradinak azonban nem lesz könnyű dolga, hiszen idegenben mérkőzik meg a Barcelonával. Az összecsapás 21 órakor kezdődik. Ezen kívül még hét meccs lesz ma programon.

18 óra 55 perctől
Zenit–Bruges
Dinamo Kijev–Juventus

21 órától
Barcelona-Ferencváros
Chelsea-Sevilla
Rennes-Krasznodar
Lazio-Borussia Dortmund
PSG-Manchester United
Leipzig-Basaksehir

Bajnokok Ligája
Ferencváros

Most

14:33, Frissítve: 14:43

Égető szükség lenne terelőútra Temerinben

Temerin főutcáján folyamatos a személy- és teherforgalom. Elsősorban Újvidék vonzáskörzete miatt nagy az észak-dél irányú forgalom. A település tehermentesítése miatt régóta aktuális kérdés egy kerülőút kiépítése.
14:25

Szabadkára is visszaszivárognak a migránsok

Szabadkára is egyre több migráns tér vissza, és próbálkozik meg ismét nekivágni a magyar határkerítésnek. Amióta legutóbb összeszedték és távolabbi szerbiai befogadóközpontokba szállították el őket, néhány napig nyugalom volt a városban.
13:43

A KKT 100 napja Óbecsén

Száz nap alatt öt ülést tartott az új összetételű községi képviselő-testület Óbecsén. Az eddigi munkát és a koalíciós együttműködést ma sajtótájékoztatón értékelte Kiss Igor, az óbecsei képviselő-testület elnöke.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.