Ugrás a tartalomra

Kézilabda: Spartacus - Morava 37:24 (videó)

2017.02.26
14:38
Fölényes, 13 gólos győzelmet aratott a Spartacus Vojput kézilabda-csapata a Velika Plana-i Morava együttese ellen
Fölényes, 13 gólos győzelmet aratott a Spartacus Vojput kézilabda-csapata a Velika Plana-i Morava együttese ellen. A szabadkai játékosok sikerükkel bebiztosították helyüket a Szuperliga rájátszásában. A vendég Morava góljaival kezdődött a kézilabda Szuperliga 18. fordulójának szabadkai összecsapása. A házigazdáknak a mérkőzés első perceiben semmi sem jött össze, így kisebb meglepetésre a fehér mezes Morava gyorsan 3:0-ás vezetéshez jutott. A Spartacus játékosai lassan elkapták a fonalat és 4:4-re egyenlítettek, a félidőt pedig már három gólos előnnyel zárták. A fordulást követően már a hazaiak akarata érvényesült és percről percre növekedett az előny. Ezt a vendég csapat időkérése sem tudta megakadályozni, így a mérkőzést 37:24 arányban a Spartacus Vojput együttese nyerte. Ezzel bebiztosították helyüket a Szuperliga rájátszásában. kezilabda2 Slaviša Laković, edző, Spartcus Vojput, Szabadka: „A mérkőzés előtt is mondtam, hogy az úgymond előre megnyert mérkőzéseket a legnehezebb lejátszani. Ez látszott is az első félidőben, ahol nagyon langyos volt a védelmünk és olyan gólokat kaptunk, amit egy komoly csapat, mint amilyenek mi vagyunk, nem engedhet meg magának. A második félidőben megerősítettük a védelmet, sorozatban szereztünk néhány könnyű gólt a jó védekezésnek köszönhetően, így már a második félidő harmadik-negyedik percében eldőlt, hogy ki nyeri ezt a mérkőzés.”



A vendég csapat edzője a védelem gyenge játékában látja a nagyarányú vereség okát. Ivan Milojević, edző, Morava, Velika Plana: „A Spartacus ma szinte hibátlanul játszott. A kapusaim gyengén teljesítettek, de a védelem sem volt a Szuperliga szintjén. Mindent egybevéve megérdemelt a Spartacus győzelme. Egy kemény és jól összerakott csapatról van szó, amely erőnlétileg is rendben van. Minden jót kívánok nekik a folytatásban. Úgy gondolom, hogy jó esélyeik vannak arra, hogy komoly eredményt érjenek el a Szuperligában.” 18 fordulót követően a Spartacus Vojput csapata 25 ponttal a negyedik, a Velika Plana-i Morava pedig 10 ponttal a tabella 11. helyén áll a Szuperligában.
Spartacus Vojput
kézilabda Szuperliga
Morava

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.
21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.