Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/archív

Kézilabda tábor Tóthfaluban

2022.06.16
13:14
2022.06.16
19:55
Forrás
Pannon RTV
A táborra 7 és 14 év közötti lányok jelentkezését várják június 22-ig.

Öt napos toborzó kézilabda tábort szervez közösen a tóthfalusi Nyers István Akadémia Sportegyesülete, az adai Halász József Női Kézilabda Klub és a magyarkanizsai Kézilabda Klub július harmadika és hetedike között.

A táborra 7 és 14 év közötti lányok jelentkezését várják június 22-ig, az edzéseknek pedig az új tóthfalui sportcsarnok ad otthont. Az esemény fő célja, hogy megismertesse a sportágat a fiatalokkal, ugyanis szeptembertől a tótfalusi akadémián a futball és a cselgáncs mellett kézilabda szekció is indul, ahol a cél az utánpótlás kinevelése.

Pannon RTV/archív

Utasi Jenő, a Nyers István Akadémia Sportegyesületének elnöke: "Két okból is nagyon fontos esemény ez. Egyrészt a tábor július harmadikán indul és hetedikéig tart, lányok részére. Ez az egyik főpróba számunkra, hogy elindíthassuk, a másik, főpróba pedig a sportcsarnok részére is, hiszen itt lesz a helyszíne az edzéseknek, a mérkőzéseknek. Természetesen a hivatalos átadása még nem történt meg ez csak egy próba jelleggel. Kipróbáljuk a termünket és ősszel indul be a komoly munka és szeretnénk együttműködni Magyarkanizsa kézilabdázóival és az adaiakkal, így egy nagyobb területet felölelni, mint utánpótlás képzésként gondoltuk el ezt a mi programunkat, másrészt pedig a helyieknek is alkalmat adni a sportolásra."Pannon RTV

tábor
kézilabda
Tóthfalu
gyerekek

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.