Ugrás a tartalomra
MTI/Illyés Tibor

Kézilabda-vb: Balog Zsolt is pályára lép a norvégok ellen

2019-01-23
13:09
Forrás
Pannon RTV
A legutóbbi vb-n ezüstérmes Norvégiával mérkőzik ma a magyar férfi kézilabda válogatott a dán–német közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában.

A jobbátlövő Balogh Zsolt is ott lesz a Norvégia elleni középdöntős mérkőzésen. A MOL-Pick Szeged játékosa a hétfői szabadnapon hazautazott várandós kedveséhez, és sokáig valószínűtlennek tűnt, hogy visszatér Herningbe a szerdai meccsre. A szövetség közleménye szerint azonban sikerül visszaérnie, és játszani is fog az előző vb-n ezüstérmes skandinávok ellen.


A magyar csapatnak már nem maradt esélye, hogy a legjobb 4 közé jusson a tornán, a norvégok azonban hatalmas harcban állnak a svédekkel és a dánokkal az elődöntőbe jutásért. Amennyiben a magyar válogatott legalább döntetlenre hozza a norvégok elleni mérkőzést, akkor a 7. helyért játszhat a vb-n. Ez egy esetleges vereség mellett is lehetséges, amennyiben a csoportban Egyiptom rossz napot fog ki Tunézia ellen és így nem előzi meg a magyar csapatot a táblázaton. A Magyarország - Norvégia kézilabda mérkőzés 18 órakor kezdődik.

kézilabda VB

Most

17:48

(M)elegünk lesz!

A következő napokra citromsárga riasztást adott ki Szerbia egész területére a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.
17:13, Frissítve: 17:34

Sör + foci - végzetes is lehet...

Horvátországban, egy Knin melletti településen 15 símaszkot viselő férfi rátámadt egy kávézóban a Crvena zvezda-Young Boys labdarúgó BL selejtezőt néző vendégekre.
15:55, Frissítve: 16:07

3, 2, 1, 0! Interetno!!!

Kezdődik az Interetno Fesztivál Szabadkán. A mai 0. napon a Ravnica Tamburazenekar, valamint Novák Péter és az Etnofon koncertezik este fél nyolctól.

Népszerű