Ugrás a tartalomra

Kézilabda-vb: Győzelemmel búcsúzott a szerb válogatott

2023.01.23
19:42
2023.01.23
19:48
Forrás
Nemzeti Sport, Blic
A szerb kézilabda-válogatott győzött Hollandia nemzeti csapatával szemben a lengyel-svéd közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon.

Az első félidőt folyamatos holland előny, illetve szerb egyenlítés jellemezte. A szünetre is Hollandia előnyével mentek a csapatok. A második játékrészben folytatódott a nagy küzdelem és szoros maradt a meccs. A szerb válogatottnak sikerült fordítania és a mérkőzés drámai hajrájában megtartania a vezetést. Végül 32:30-as győzelemmel búcsúzott Szerbia a világbajnokságtól.

A meccs a szerbeknek és a hollandoknak is tét nélküli volt, ugyanis a III. csoportból már korábban eldőlt, hogy Németország és Norvégia jut tovább.

kézilabda-világbajnokság

Most

20:11, Frissítve: 20:24

Az ukrán elnökkel tárgyalt a szerb államfő Tiranában

Az Ukrajna-Délkelet-Európa csúcstalálkozón Aleksandar Vučić egyebek mellett a két ország területi integritásáról, az ENSZ Alapokmányának tiszteletben tartásáról és a béke megteremtésére tett erőfeszítésekről egyeztetett Volodimir Zelenszkijjel.
19:03, Frissítve: 19:10

Kedvezmények a Forum Könyvkiadónál

A Forum Könyvkiadó Intézet felhívja a figyelmet, hogy a Vajdasági Szép Magyar Könyv pályázat elismert alkotásait további két hétig árusítják 20%-os kedvezménnyel a weboldalukon (https://forumliber.rs/shop).
18:36, Frissítve: 18:44

Ajándék a hölgyeknek

Miközben még az előző koncert hatása alatt állunk, a Szabadkai Népszínház és a Szabadkai Szimfonikus Zenekar újabb közös eseményre készül.

Népszerű