Ugrás a tartalomra

Kézilabda-vb: Győzelemmel búcsúzott a szerb válogatott

2023.01.23
19:42
2023.01.23
19:48
Forrás
Nemzeti Sport, Blic
A szerb kézilabda-válogatott győzött Hollandia nemzeti csapatával szemben a lengyel-svéd közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon.

Az első félidőt folyamatos holland előny, illetve szerb egyenlítés jellemezte. A szünetre is Hollandia előnyével mentek a csapatok. A második játékrészben folytatódott a nagy küzdelem és szoros maradt a meccs. A szerb válogatottnak sikerült fordítania és a mérkőzés drámai hajrájában megtartania a vezetést. Végül 32:30-as győzelemmel búcsúzott Szerbia a világbajnokságtól.

A meccs a szerbeknek és a hollandoknak is tét nélküli volt, ugyanis a III. csoportból már korábban eldőlt, hogy Németország és Norvégia jut tovább.

kézilabda-világbajnokság

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.