Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Piotr Hawalej

Kézilabda-vb: Győzelemmel búcsúzott a szerb válogatott

2023.01.23
19:42
2023.01.23
19:48
Forrás
Nemzeti Sport, Blic
A szerb kézilabda-válogatott győzött Hollandia nemzeti csapatával szemben a lengyel-svéd közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon.

Az első félidőt folyamatos holland előny, illetve szerb egyenlítés jellemezte. A szünetre is Hollandia előnyével mentek a csapatok. A második játékrészben folytatódott a nagy küzdelem és szoros maradt a meccs. A szerb válogatottnak sikerült fordítania és a mérkőzés drámai hajrájában megtartania a vezetést. Végül 32:30-as győzelemmel búcsúzott Szerbia a világbajnokságtól.

A meccs a szerbeknek és a hollandoknak is tét nélküli volt, ugyanis a III. csoportból már korábban eldőlt, hogy Németország és Norvégia jut tovább.

Tanjug/AP/Piotr Hawalej
kézilabda-világbajnokság

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.