Ugrás a tartalomra
Tartományi Kormány

Kézilabdapályával gazdagodott a tordai iskola

2019-04-08
19:44
2019-04-08
19:52
Forrás
Pannon RTV
Kézilabdapályával gazdagodott a tordai Ady Endre Általános Iskola a tartománynak köszönhetően. Vladimir Batez tartományi sport- és ifjúsági titkár Begaszentgyörgy községbe látogatott hétfőn.

Tordán kívül Banatsko Karađorđevót is körbejárta. Ott a Nikola Tesla Általános Iskolában kézilabda- és kosárlabdapályát adott át. A sportpályák felújítására 4,5 millió dinárt költött a tartomány.

Batez elmondta, a Tartományi Sport- és Ifjúsági Titkárság pályázatain előnyt élveznek majd azok az oktatási intézmények, amelyekben nincs tornaterem. Ezekben az iskolákban komoly felújításra van szükség. Emellett prioritást jelent majd a szabadtéri játszóterek kiépítése is - fűzte hozzá.

Torda
Ady Endre Általános Iskola
kézilabdapálya

Most

23:06, Frissítve: 23:18

Kismamatorna Szabadkán

A váradósság átalakítja a hölgyek testét. Azonban ebben a kilenc hónapban sem szabad elhanyagolni a mozgást, az átalakuló szervezetnek is szüksége van edzésre.
22:48

Környezettudatos vásárlás

Mit fogunk használni nejlonzacskók helyett? Mibe pakoljuk és mérjük majd le a paradicsomot a piacokon? Miben visszük majd haza a vásárlásaink után az árut, és mibe gyűjtjük a kommunális szemetet?

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Mérik a sebességet a rendőrök

Fokozott ellenőrzés az utakon

Mától kezdve fokozott közúti ellenőrzést végeznek Szerbia-szerte az utakon - tájékoztat a szerbiai belügyi tárca.