Ugrás a tartalomra
Tanjug/Martin Rickett/PA via AP

Ki lesz a City ellenfele a fináléban?

2021.05.05
07:14
2021.05.05
07:22
Forrás
Pannon RTV
Estére kiderül, hogy ki lesz a Manchester City ellenfele a Bajnok Ligája május 29-ei döntőjében. Az 1-1-es madridi döntetlen után a Chelsea várja jobb pozícióból a visszavágót.

A végéhez közelít a BL sorozat. Ma estére kiderül, hogy a Chelsea, vagy a Real Madrid lesz a 2021-es finálé másik résztvevője. A két csapat az elődöntő első mérkőzésén 1-1-es döntetlent játszott Spanyolországban. Ez az eredmény kis előnyt biztosít az angolok számára, mert ők egy gól nélküli mérkőzéssel is már bejutnának a döntőbe. A Thomas Tuchel vezette Chelsea a hétvégén pihentette a főbb játékosait, így azok frissen futhatnak ki estére a pályára. A másik oldalon Zinedin Zidane sérülés miatt nem számíthat Carvajalra és Lucasra sem. Jó hír a spanyolok számára, hogy a csapatkapitányuk Sergio Ramos egy hónap után visszatérhet a pályára.

Manchester City
Bajnokok Ligája
Chelsea
Real Madrid
futball
labdarúgás

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.