Ugrás a tartalomra

Ki lesz a City ellenfele a fináléban?

2021.05.05
07:14
2021.05.05
07:22
Forrás
Pannon RTV
Estére kiderül, hogy ki lesz a Manchester City ellenfele a Bajnok Ligája május 29-ei döntőjében. Az 1-1-es madridi döntetlen után a Chelsea várja jobb pozícióból a visszavágót.

A végéhez közelít a BL sorozat. Ma estére kiderül, hogy a Chelsea, vagy a Real Madrid lesz a 2021-es finálé másik résztvevője. A két csapat az elődöntő első mérkőzésén 1-1-es döntetlent játszott Spanyolországban. Ez az eredmény kis előnyt biztosít az angolok számára, mert ők egy gól nélküli mérkőzéssel is már bejutnának a döntőbe. A Thomas Tuchel vezette Chelsea a hétvégén pihentette a főbb játékosait, így azok frissen futhatnak ki estére a pályára. A másik oldalon Zinedin Zidane sérülés miatt nem számíthat Carvajalra és Lucasra sem. Jó hír a spanyolok számára, hogy a csapatkapitányuk Sergio Ramos egy hónap után visszatérhet a pályára.

Manchester City
Bajnokok Ligája
Chelsea
Real Madrid
futball
labdarúgás

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.