Ugrás a tartalomra

Kiderül, hogy nemzetközi kupaszereplő lesz-e a TSC

2022.05.21
14:45
2022.05.21
16:52
Forrás
livescore, kozlemeny
A topolyai csapat hazai pályán látja vendégül a Vojvodina együttesét a szerb labdarúgó Szuperliga utolsó fordulójában.

Holnap kiderül, hogy nemzetközi kupaszereplő lesz-e a TSC. Žarko Lazetić, a csapat edzője azt mondta, a Vojvodina ellen mindenképpen a három pont megszerzésére törekszenek. Hozzátette, igyekeztek felkészülni az újvidéki csapat ellen.

A TSC abban az esetben lehet résztvevője a harmadik legrangosabb kupasorozatnak, amennyiben holnap legyőzi a Vojvodinát, és amennyiben a Crvena Zvezda veri a Voždovacot, a Partizan pedig a Radnički Ništ. Ezekre megvan minden esély. Ebben az esetben a TSC megszerzi a negyedik helyet és indulhat az Európa Konferencia Ligában. Mindhárom holnapi meccs 18,30-kor kezdődik.

TSC
Vojvodina

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.