Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kiderül, hogy nemzetközi kupaszereplő lesz-e a TSC

2022.05.21
14:45
2022.05.21
16:52
Forrás
livescore, kozlemeny
A topolyai csapat hazai pályán látja vendégül a Vojvodina együttesét a szerb labdarúgó Szuperliga utolsó fordulójában.

Holnap kiderül, hogy nemzetközi kupaszereplő lesz-e a TSC. Žarko Lazetić, a csapat edzője azt mondta, a Vojvodina ellen mindenképpen a három pont megszerzésére törekszenek. Hozzátette, igyekeztek felkészülni az újvidéki csapat ellen.

A TSC abban az esetben lehet résztvevője a harmadik legrangosabb kupasorozatnak, amennyiben holnap legyőzi a Vojvodinát, és amennyiben a Crvena Zvezda veri a Voždovacot, a Partizan pedig a Radnički Ništ. Ezekre megvan minden esély. Ebben az esetben a TSC megszerzi a negyedik helyet és indulhat az Európa Konferencia Ligában. Mindhárom holnapi meccs 18,30-kor kezdődik.

TSC
Vojvodina

Most

16:17, Frissítve: 17:20

Levendulanapok Szabadkán

Jótékonysági Levendulanapokat tartottak a szabadkai Vasutastelep üzletközpontjában. A látogatók levendulapalántát, vágott virágot, levendulavizet- és olajat, valamint más kézműves termékeket is vásárolhatnak.
14:47, Frissítve: 14:53

Szurkoljunk a magyar női pólósoknak!

VB-döntőt játszik 20 órától a magyar női pólóválogatott. Az ellenfél az Egyesült Államok csapata, mely a torna legnagyobb esélyesének számít.
14:41, Frissítve: 16:54

Hajnal Jenő: Az öröm és a megtiszteltetés díja ez

Emlékplakettet adományozott Hajnal Jenőnek a budapesti székhelyű Nagy Imre Társaság. A Magyar Nemzeti Tanács elnökének így köszönték meg munkáját az ’56-os eseményekre való emlékezés kapcsán, illetve közreműködését az emlékhelyek létrehozásában.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.