Ugrás a tartalomra

Kikapott a magyar férfi vízilabda válogatott Ausztráliától

2019.06.21
16:24
2019.06.21
16:30
Forrás
Pannon RTV
A magyar férfi vízilabda válogatott büntetőpárbajt követően kikapott Ausztráliától, így nem jutott be a vízilabda világliga Belgrádban zajló szuperdöntőjének legjobb négy együttese közé.

Ezzel együtt az is biztossá vált, hogy a magyar csapat ezen a tornán nem tudja kivívni a tokiói olimpián való részvétel jogát. A házigazda szerbek megnyerték csoportjukat, ők ma este 9 órától Kanada ellen játszanak az elődöntőbe jutásért.

Ausztrália
vízilabda
Belgrád

Most

19:03, Frissítve: 19:25

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.
16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.
15:56

Adománydobozt, mobiltelefont is loptak

A szabadkai rendőrkapitányság munkatársai a zombori rendőrséggel együttműködve letartóztatták a 2001-es születésű szabadkai V.P.-t és az 1995-ben született Apatin környéki N.M.-et, minősített lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.