Ugrás a tartalomra
MTI/Koszticsák Szilárd

Kikapott a magyar női vízilabda-válogatott a csoportrangadón

2022.06.22
22:08
2022.06.22
22:28
Forrás
MTI, Nemzeti Sport
Folytatta szereplését a budapesti női vízilabda-világbajnokságon a magyar csapat, de a Kolumbia elleni bemelegítés után immár egy nagy rangadóval, Olaszország ellen.

Az első negyedben remekül játszott a magyar női válogatott, az olaszok viszont nem hagyták magukat, fokozatosan átvették a meccs irányítását. A harmadik negyedben megszerzett előnyüket rutinosan megtartva megnyerték a találkozót. A magyar csapat egy góllal alulmaradt, 10:9-es eredménnyel végződött a találkozó. Ezzel eldőlt, hogy a magyar női vízilabda-válogatott nem lehet már csoportelső.

A magyar lányok legközelebb pénteken játszanak a kanadaiakkal a Margitszigeten.

vizes vb
vízilabda

Most

19:22, Frissítve: 20:12

Ég a fenyőerdő Miskolc közelében, a Bükkben

Már mintegy száz hektárnyi területen ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.