Ugrás a tartalomra

Kikapott a Partizan Kijevben

2017-12-07
22:03
2017-12-07
22:13
Forrás
Szerbiai RTV
Noha 4:1-es vereséget szenvedett a Dinamotól a labdarúgó Európa Liga utolsó csoportfordulójában, a Partizan tavaszra folytatja a bajnokságot, mert már biztosította a második helyezést a B csoportban.

A fekete-fehérek nem tudták megszerezni a csoportelsőséget az Európa Ligában. Nem voltak gyengébbek a Dinamonál, ám a házigazda irigylésre méltóan tudta kihasználni az esélyeket, ami ezúttal elmaradt a szerb csapatnál. Vereségük sokkal csúfosabb annál, amit a két csapat játékosai bemutattak a pályán, de a következmények nélküli veszteség sokat jelenthet a Partizannak a bajnokság folytatásában.

A hétfői sorsoláson dől majd el, ki lesz a következő ellenfele.

Partizan
labdarúgó
Európa Liga
Kijev
Dinamo

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.