Ugrás a tartalomra

Kikapott a Partizan Kijevben

2017.12.07
22:03
2024.03.19
08:37
Forrás
Szerbiai RTV
Noha 4:1-es vereséget szenvedett a Dinamotól a labdarúgó Európa Liga utolsó csoportfordulójában, a Partizan tavaszra folytatja a bajnokságot, mert már biztosította a második helyezést a B csoportban.

A fekete-fehérek nem tudták megszerezni a csoportelsőséget az Európa Ligában. Nem voltak gyengébbek a Dinamonál, ám a házigazda irigylésre méltóan tudta kihasználni az esélyeket, ami ezúttal elmaradt a szerb csapatnál. Vereségük sokkal csúfosabb annál, amit a két csapat játékosai bemutattak a pályán, de a következmények nélküli veszteség sokat jelenthet a Partizannak a bajnokság folytatásában.

A hétfői sorsoláson dől majd el, ki lesz a következő ellenfele.

Partizan
labdarúgó
Európa Liga
Kijev
Dinamo

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.