Ugrás a tartalomra

Kikapott Svájctól, utazik haza a vb-ről a szerb labdarúgó-válogatott

2022.12.02
21:02
2022.12.02
22:24
Forrás
Pannon RTV
Gól gazdag első félidővel indult a továbbjutásért zajló összecsapás, a vége viszont indulatokba torkollott.

A svájciaknak Shaqiri szerzett vezetést a 20. percben. Ezt követően a szerb játékosok összeszedték magukat és előbb Mitrović fejesével egyenlítettek, majd pedig Vlahović is bevette a svájci kaput, ezzel megfordítva az állást. A szerbek öröme azonban nem tartott sokáig, ugyanis a svájciak Embolo góljával 2:2-re mentették a félidőt.

A térfélcserét követően újabb svájci gólt láthatott a közönség, a 48. percben Freuler volt eredményes. A szerbek hiába próbálkoztak a folyatásban, több gól nem született, Svájc 3:2-re nyert és 6 pont bezsebelve továbbjutott.

A csoport másik mérkőzésén Brazília meglepetésre 1:0-ra kikapott Kameruntól, de ennek ellenére is 6 pontot gyűjtve első helyen lépett tovább a legjobb 16 közé. A 4 pontos Kamerun harmadik lett a csoportban, megelőzve az 1 pontos szerbeket.

Egy dulakodó tömegjelenet is borzolta a kedélyeket a Szerbia-Svájc mérkőzés végére.

Katar 2022
foci-vb
labdarúgó-világbajnokság
Szerbia
Svájc

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.