Ugrás a tartalomra

Kikapott a tartalékos TSC a Radnik Surdulicától

2020.12.11
20:15
2020.12.11
21:05
Forrás
livescore.com
3:1-es vereséget szenvedett a topolyai TSC Zentán a Radnik Surdulicától a szerb labdarúgó Szuperliga 18. fordulójában.

A mérkőzésre, mivel a felnőtt csapatban többen elkapták a koronavírust, tartalékosan állt ki a topolyai klub. A TSC egyetlen találatát Damjan Dostanić szerezte a 39. percben, ezt követően fordított surdulicai csapat, Nemanja Subotić, valamint Vuk Mitošević is betalált, sőt egy öngól is született a végén, így az eredmény 1:3-ra módosult.

A topolyaiak a következő fordulóban, szerdán az Inđijához látogatnak.

A meccs után a TSC vezetőedzője, Szabó Zoltán értékelt.

Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője: „Nehéz vereséget szenvedtünk megint, ez már a harmadik zsinórban, a Radnik Surdulica ellen, amely megérdemelten nyert. Kihasználták az egyéni hibáinkat. Az első és a második gól hatalmas védői hibák voltak. Sajnos nem sikerült a csapatot úgy összerakni, ahogyan szerettük volna, a koronavírus miatt. Ez nem mentség. Vezettünk 1:0-ra, jobban kellett volna koncentrálnunk a második félidőben, de nem sikerült. Két meccs még vár bennünket az őszi szezon végéig Inđiján és Ivanjicán, szeretnénk pontokat szerezni. Télen majd leülünk és meglátjuk, hogyan tovább.”

Radnik Surdulica
foci
futball

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű