Ugrás a tartalomra
Facebook/FK TSC

Kikapott a TSC Novi Pazarban

2021.04.06
20:39
Forrás
Pannon RTV
A topolyaiak a szerb labdarúgó Szuperliga 30. fordulójában 2:1-es vereséget szenvedtek a Novi Pazar vendégeként.

Az első félidőben Bojica Nikčević góljával szerezte meg a vezetést a Novi Pazar. A második félidőben  a hazai csapat tovább növelte előnyét. Dušan Stoiljković távoli lövése megpattant a TSC védőjén és  Filipović kapus hiába nyújtózkodott a labda átrepült felette a hálóba. A TSC Saša Tomanović 76-ik percben szerzett találatával szépített. A topolyaiak 30 forduló után  45 ponttal hatodikak a bajnokságban. A Novi Pazar pedig a ma esti győzelmével értékes három pontot szerzett a bennmaradásért folytatott küzdelemben.

TSC Labdarúgó Klub
labdarúgás
Szuperliga

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!