Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kiosztották Zentán az év sportolója díjakat

2022.02.12
20:52
Forrás
Pannon RTV
A zentai sportszövetség minden évben gálán részesíti elismerésben az adott évben kimagasló teljesítményt elért sportolókat.

Idén a kajakosok és a birkózók taroltak igazán. Női kadét kategóriában a tavaly kimagasló eredményeket elért Világos Adrianát a zentai Atlétika Klub sportolóját díjazták, míg édesanyja, és egyben edzője Világos Györgyi az év edzője elismerést érdemelte ki. A felnőtt nők kategóriájában Barta Éva kajakos, a férfiak felnőtt kategóriájában Almási Bence birkózó és Katona Ádám osztozott az első helyen, a nem olimpiai sportág felnőtt kategóriájának győztese pedig ezúttal Kéri Valentina és Zemankó Edvárd kick-boxoló lett. A helyi Tiszavirág Kajak Klubnak az év legsikeresebb sportegyesülete címet ítélték oda. Zenta község Sportszövetségének határozata alapján polgármesteri köszönőlevélben részesült Táborosi László sporttörténész.

Világos Adriana
Világos Adriana
Világos Adriana
kick-box
Világos Györgyi
Kéri Valentina
Zemankó Edvard
Tiszavirág Kajak Klub
Zenta község Sportszövetsége

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:11

Elismerték Terzić munkáját

Húsz év alatt húsz érem - ezzel az eredménnyel érdemelte ki a Gyertyaszentelő-napi Érdemrendet Zoran Terzić, a szerb női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya.

Népszerű