Ugrás a tartalomra
Tanjug via AP/Claude Paris

Kisorsolták az Európa-liga csoportbeosztásait

2017.08.25
21:14
2017.10.04
12:26
Monacóban kisorsolták az Európa-liga csoportbeosztásait. A sorsoláson ezúttal két szerb labdarúgó csapat is érdekelt volt. Belgrád az egyetlen olyan város, amelyet két együttes is képvisel a főtáblán.

A Videotonon tegnap 4:0-ás eredménnyel átgázoló Partizan az ukran Dinamo Kijevvel, a svájci Young Boysszal és az albán Skenderbeuval került egy csoportba. A Crvena zvezda pedig az angol Arsenallal, a német Kölnnel és a fehérorosz BATE Boriszov együttesével mérkőzik meg a továbbjutásért.

Érdekességnek számít, hogy az Európa-liga csoportkörében Belgrád az egyetlen olyan város, amelyet két együttes is képvisel a főtáblán.

Monaco
Európa Liga
labdarúgó
Crvena zvezda
Partizan

Most

23:01

Megújul az óbecsei evangélikus-református templom

Az óbecsei Zöldfás utca egyik építészeti gyöngyszeme a 125 éves fennállását ünneplő evangélikus-református templom. A jubileumot vasárnap ökumenikus istentisztelettel ünnepelték. A magyar kormány támogatásával a templomot hamarosan fel is újítják.
20:50

Tartományi támogatás az idegenforgalomra

A Tartományi Gazdasági és Idegenforgalmi Titkárság, valamint a Vajdasági Fejlesztési Alap kedvezményes hitelekkel támogatja a turisztikával foglalkozókat, előnyben részesítve a női vállalkozókat.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.