Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kiválóan kezdte a szerbiai női labdarúgó Szuperligát a magyarkanizsai TSC együttese

2020.09.06
09:29
2020.09.06
17:26
Forrás
Pannon RTV
Vajda Fangyó csapata újoncként eddig háromszor győzött, emellett egy döntetlen és egy vereség a mérlege öt fordulót követőn.
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Már az első félidőben is magabiztosan uralták a pályát a TSC játékosai és a 30. percben meg is született az első gól Kecman Mina jóvoltából, majd a 44. percben a magyarkanizsai lányoknak sikerült 2:0-ra növelni a különbséget Knežević Milana góljával. A szünet után Vajda Fangyó csapata az 54. percben újabb góllal növelte 3:0-ra az előnyt, ismét Kecman Minának köszönhetően, majd a 89. percben Knežević Milana újabb gólt lőtt, így a végeredmény 4:0 lett a TSC javára a Vojvodina csapatával szemben.

Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Balázs Bettina, csapatkapitány, TSC Női Labdarúgó Klub, Magyarkanizsa: „Az első 5-10 percben kerestük a játékunkat még nagyon. Kicsit gyengén mentünk bele a mérkőzésbe, aztán nagyon gyorsan jött az első gól. Úgymond gyorsan, de nagyon jókor jött, és az egy löketet adott nekünk, egy erőt adott nekünk, amit aztán sikerült még jobban forszíroznunk és így sikerült azután végül is a Vojvodina fölé kerekednünk.”

Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Vajda Fangyó a TSC Női Labdarúgó Klub edzője kiemelte, nyerni akartak, de nem gondolták volna, hogy 4:0-ra győzik le a Vojvodina csapatát.

Vajda Fangyó, edző, TSC Női Labdarúgó Klub, Magyarkanizsa: „A lányok ma is odatették magukat, nagyon jól játszottak, nagyon jól küzdöttek, nagyon szép gólokat rúgtunk. Talán még azt kellene, hogy mondjam, hogy az eredmény egy kicsit magas arányú. Talán nem tükrözi a pályán látottakat.”

Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

A Vojvodina csapatának edzője a mérkőzés után elmondta, nem csüggednek, szeretnének változtatni a játékukon.

Savić Miloš, edző, Vojvodina Női Labdarúgó Klub, Újvidék: „Jól kezdtük a mérkőzést, úgy, ahogyan elterveztük. Az elején elszalasztottunk pár óriási esélyt, de mint az utolsó fordulóban, itt is tapasztalható volt bizonyos visszaesés, természetesen nem vagyunk önmagunk még, és ezen változtatnunk kell a jövő hét folyamán.”

Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

A győzelemmel és a szerzett három ponttal a TSC Női Labdarúgó Klub jelenleg a harmadik a tabellán, amelyet a szabadkai Spartacus női csapata vezet.

TSC
labdarúgás
magyarkanizsai TSC
női labdarúgás
Vajda Fangyó

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.