Ugrás a tartalomra

Kiválóan kezdte a szerbiai női labdarúgó Szuperligát a magyarkanizsai TSC együttese

2020.09.06
09:29
2020.09.06
17:26
Forrás
Pannon RTV
Vajda Fangyó csapata újoncként eddig háromszor győzött, emellett egy döntetlen és egy vereség a mérlege öt fordulót követőn.

Már az első félidőben is magabiztosan uralták a pályát a TSC játékosai és a 30. percben meg is született az első gól Kecman Mina jóvoltából, majd a 44. percben a magyarkanizsai lányoknak sikerült 2:0-ra növelni a különbséget Knežević Milana góljával. A szünet után Vajda Fangyó csapata az 54. percben újabb góllal növelte 3:0-ra az előnyt, ismét Kecman Minának köszönhetően, majd a 89. percben Knežević Milana újabb gólt lőtt, így a végeredmény 4:0 lett a TSC javára a Vojvodina csapatával szemben.

Balázs Bettina, csapatkapitány, TSC Női Labdarúgó Klub, Magyarkanizsa: „Az első 5-10 percben kerestük a játékunkat még nagyon. Kicsit gyengén mentünk bele a mérkőzésbe, aztán nagyon gyorsan jött az első gól. Úgymond gyorsan, de nagyon jókor jött, és az egy löketet adott nekünk, egy erőt adott nekünk, amit aztán sikerült még jobban forszíroznunk és így sikerült azután végül is a Vojvodina fölé kerekednünk.”

Vajda Fangyó a TSC Női Labdarúgó Klub edzője kiemelte, nyerni akartak, de nem gondolták volna, hogy 4:0-ra győzik le a Vojvodina csapatát.

Vajda Fangyó, edző, TSC Női Labdarúgó Klub, Magyarkanizsa: „A lányok ma is odatették magukat, nagyon jól játszottak, nagyon jól küzdöttek, nagyon szép gólokat rúgtunk. Talán még azt kellene, hogy mondjam, hogy az eredmény egy kicsit magas arányú. Talán nem tükrözi a pályán látottakat.”

A Vojvodina csapatának edzője a mérkőzés után elmondta, nem csüggednek, szeretnének változtatni a játékukon.

Savić Miloš, edző, Vojvodina Női Labdarúgó Klub, Újvidék: „Jól kezdtük a mérkőzést, úgy, ahogyan elterveztük. Az elején elszalasztottunk pár óriási esélyt, de mint az utolsó fordulóban, itt is tapasztalható volt bizonyos visszaesés, természetesen nem vagyunk önmagunk még, és ezen változtatnunk kell a jövő hét folyamán.”

A győzelemmel és a szerzett három ponttal a TSC Női Labdarúgó Klub jelenleg a harmadik a tabellán, amelyet a szabadkai Spartacus női csapata vezet.

TSC
labdarúgás
magyarkanizsai TSC
női labdarúgás
Vajda Fangyó

Most

15:09, Frissítve: 16:18

Rendkívüli ellenőrzések az illegális halászat miatt

Egyre inkább növekszik a hal iránti kereslet a pravoszláv húsvét közeledtével. Ezzel párhuzamosan viszont az illegális halászati tevékenységek is felerősödnek, ezért a Vajdaság Erdői Közvállalat rendkívüli ellenőrzést hajt végre a vizeken.
14:59

Orbán Viktor Georgia miniszterelnökével tárgyalt

A találkozón a magyar-georgiai politikai együttműködés elmélyítésének lehetőségeit, valamint Georgia EU-integrációs folyamatának állását tekintették át, figyelembe véve a Magyarország uniós elnöksége nyújtotta előrelépési lehetőségeket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.