Ugrás a tartalomra
Tanjug/D.Nikolic, Archívum

Kiválóan kezdtek a szerb teniszezők a Davis-kupa selejtezőjében

2019.02.01
17:13
2020.02.08
10:12
Forrás
Pannon RTV
Üzbegisztán ellen a szerbek első pontját Dušan Lajović szerezte meg, a 2:0-ás előnyről Filip Krajinović gondoskodott. A magyar válogatott Németország ellen küzd meg.

Üzbegisztán ellen a szerbek első pontját Dušan Lajović szerezte meg, miután 7:6, 6:3-ra verte Sanjar Fayzievet. A 2:0-ás előnyről Filip Krajinović gondoskodott, aki szintén két szettben 6:2, 6:4-re verte Denis Istomint.

A magyar válogatott Németország ellen küzd meg. Piros Zsombor Philipp Kohlschreiber, Nagy Péter pedig a világranglistán harmadik Alexander Zverev ellen lép pályára.

Szombaton a párosok küzdelmei következnek a Davis-kupa selejtezőiben.

Davis-kupa
tenisz
Üzbegisztán
Dušan Lajović
Filip Krajinović

Most

07:52

Ki Ladik Katalin?

Ha hangköltészet és performance, akkor Ladik Katalin. A művésznő köré épített gondolatokat és a konceptuális művészet alapelveit állította színpadra legújabb előadásában a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.