Ugrás a tartalomra

Kl-selejtező: Kettős győzelemmel lépett tovább a MOL Fehérvár

2022.08.11
21:04
2022.08.11
21:13
Forrás
MTI
A magyar csapat 7-1-s összesítéssel jutott a következő körbe.

A MOL Fehérvár FC 2-1-re nyert a moldovai Petrocub Hincesti vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének harmadik fordulójában, a párharc csütörtök esti visszavágóján. A magyar csapat kettős győzelemmel, 7-1-s összesítéssel jutott a következő körbe. A MOL Fehérvár végig kézben tartotta a mérkőzést és Budu Zivzivadze révén az első félidőben kétszer szerzett vezetést. A hazaiak az első magyar gól után még büntetőből egyenlítettek.

A fehérváriak ellenfele a selejtező negyedik, utolsó fordulójában az 1. FC Köln lesz, a párharc első felvonását jövő csütörtökön Németországban, a visszavágót pedig egy héttel később Székesfehérváron rendezik. A győztes a csoportkörben játszhat majd ősszel.

Mol Fehérvár FC

Most

10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.