Ugrás a tartalomra
Getty Images/ Nicolò Campo

Klubot válthat Dušan Vlahović

2022.01.25
18:06
Forrás
Szerbiai RTV
A Juventus labdarúgó csapatában folytathatja pályafutását Dušan Vlahović.

Egybehangzó sajtóhírek szerint a szerb csatár sokba fog kerülni a torinóiaknak, a Fiorentina mintegy 75 millió eurót zsebelhet be eddigi gólvágójáért.

A mindössze 21 éves Vlahović minden idők legdrágább szerb igazolása lehet, megdöntve az eddig rekorder Luka Jović transzferének összegét, akit a Real Madrid 63 millió euróért szerződtetett. A klubváltásról szóló híreket még egyik fél sem erősítette meg hivatalosan.

Dušan Vlahović
labdarúgás
Juventus
átigazolás

Most

16:25

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Népszerű

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Két rendszámfelismerő rendőrautó Szabadkának

Két új rendőrautóval gazdagodott a Szabadkai Rendőrigazgatóság. A két jármű rendszámfelismerő rendszerrel és kamerákkal is fel van szerelve a közlekedési rendészet igényeihez igazítva.