Ugrás a tartalomra

Komoly balesettel végződött a 2021-es Dakar-rali negyedik szakasza

2021.01.06
19:06
2021.01.06
21:59
Forrás
Pannon RTV
A motorosok mezőnyében az indiai CS Santosh a szakasz utolsó részében nagyot bukott, fejsérülést szenvedett. A pályáról a mentőhelikopter szállította el.

A 813 kilométeres szakaszt egyébként Joah Barreda Bort nyerte meg a Hondával. Gyenes Emánuel a 33. helyen ért célba és összesítettben a 35. helyet foglalja el. Saghmeister Gábor a 76. helyen fejezte be a mai napot, összesítettben pedig a 78.

Az autósok mezőnyében Szalay Balázsék az 58. helyen értek célba, míg a kamionosok között Fazekas Mihályék a 13. helyen zárták a szakaszt. Holnap a Rijád-Ál Kvászuma közötti 662 kilométeres táv lesz műsoron.

Saghmeister Gábor, motorversenyző, Szerbia: „A gyorsasági szakasz inkább homokos talajú volt, volt benne egy érdekes dűne, dűnesor, jót motoroztam, élveztem nagyon. Volt benne kő is. Rizikós volt a pálya. Nagy tempóval tudtunk menni, de nagyon sok esemény, váratlan dolog volt a pályán. Habár bejelez a GPS, ha van valami hirtelen bukkanó, de annyi hang van a sivatagban, hogy az embert annyi motorozás után megzavarhatja.”

Dakar-rali
Saghmeister Gábor

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.