Ugrás a tartalomra

A konfliktus begyűrűzött a sportba: Abramovics átadta a Chelsea vezetését

2022.02.27
15:15
2022.02.27
15:40
Forrás
24.hu
Állítólag egyike azoknak az oligarcháknak, akik segítik az orosz államot.

Roman Abramovics bejelentette a Chelsea labdarúgócsapatának honlapján, hogy átadta a klub vezetését egy helyi alapítványnak. Chelsea jótékonysági alapítványának megbízottjainak adom át a klub felügyeletét és a gondozását. Hiszem, hogy jelen pillanatban ők vannak abban a helyzetben, hogy a klub játékosainak, stábjának és szurkolóinak javát szolgálják” – írta Roman Abramovics. Egy brit titkosított belügyminisztériumi jelentés szerint Abramovics egyike annak a 35 oligarchának, akik segítik az orosz államot, és részt vett korrupciós ügyekben is.

A milliárdos az évek során hevesen tagadta, hogy bármilyen kapcsolatban állna Vlagyimir Putyin orosz elnökkel és bármi büntetendőt tett volna. Roman Abramovics 2003-ban vette meg a Chelsea-t, azóta is hatalmas összegeket tol a klubba, a csapat pedig azóta nyert öt bajnoki címet és két Bajnokok Ligáját is.

Roman Abramovics
Chelsea

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.