Ugrás a tartalomra

Könnyedén verte Shapovalovot Đoković, este újra játszik

2019.05.16
15:51
2019.05.16
22:12
Forrás
Szerbiai RTV
Novak Đoković bejutott a Rómában zajló mestertorna harmadik fordulójába, miután ma délután két szettben 6:1, 6:3 arányban könnyed győzelmet aratott a kanadai Denis Shapovalov ellen.

A szerb világelső azonban nem sokat pihenhet, ugyanis este fél 8-kor ismét pályára lép a Philipp Kohlschreiber ellen, ugyanis az eső miatt a szerdai játéknap teljes programját mára halasztották. Đoković ma alig valamivel több mint egy óra alatt győzte le korábbi ellenfelét, a kanadai Denis Shapovalovot, úgyhogy jól érzi magát - nyilatkozta a meccs után. A világelső szerb teniszező hozzátette, nem ez az első alkalom, hogy egy nap alatt két tétmérkőzést játszik.

Novak Đoković
Denis Shapovalov
tenisz
Róma

Most

18:12, Frissítve: 18:17

Két nap alatt ezer kilométert repült egy mentett kis hattyú

Példa értékű összefogással és sikersztorival zárult a kis hattyú megmentése. A jeladóval ellátott kis hattyú a szabadon engedését követően egy hónapra, április 12-én útnak indult, a legfrissebb adatok alapján, jelenleg a Fekete-tengernél tartózkodik.
17:18, Frissítve: 19:33

Az éghajlatváltozás a méztermelésre is kihat

Az enyhe téli időjárás és az éghajlat változása a méhészeket is nehéz helyzetbe hozza. A méhészek elmondása szerint idén szokatlanul korán virágzásnak indult a repce és az akác, aminek hatására a méhek is idő előtt megkezdték munkájukat.

Népszerű