Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV/screenshot

Könnyedén verte Shapovalovot Đoković, este újra játszik

2019-05-16
15:51
2019-05-16
22:12
Forrás
Szerbiai RTV
Novak Đoković bejutott a Rómában zajló mestertorna harmadik fordulójába, miután ma délután két szettben 6:1, 6:3 arányban könnyed győzelmet aratott a kanadai Denis Shapovalov ellen.

A szerb világelső azonban nem sokat pihenhet, ugyanis este fél 8-kor ismét pályára lép a Philipp Kohlschreiber ellen, ugyanis az eső miatt a szerdai játéknap teljes programját mára halasztották. Đoković ma alig valamivel több mint egy óra alatt győzte le korábbi ellenfelét, a kanadai Denis Shapovalovot, úgyhogy jól érzi magát - nyilatkozta a meccs után. A világelső szerb teniszező hozzátette, nem ez az első alkalom, hogy egy nap alatt két tétmérkőzést játszik.

Novak Đoković
Denis Shapovalov
tenisz
Róma

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:26, Frissítve: 18:45

Szamárverseny 37-ik alkalommal Királyhalmon

Idén 37. alkalommal tartják meg a Szamárversenyt Királyhalmon. A szamaragolás és a fogathajtás mellett kerékpárverseny, szamárkvíz, tombola, este pedig koncertek várják az érdeklődőket.
17:47, Frissítve: 17:56

A szerbiai részeg sofőrök toplistája

Megjelentette a hullarészegen vezetők toplistáját a szerbiai Belügyminisztérium. Hihetetlennek tűnik, pedig igaz: az idei rekordernek 4,23 ezrelék alkoholt találtak a szervezetében.
16:13

Az Etnopolisban pezseg az élet

Az Interetno Fesztivál szervezői idén gazdag programmal kedveskednek a közönségnek. A kirakodóvásár is éppolyan népszerű, mint a gasztrotér és a bortér.
15:18, Frissítve: 15:40

Családi nap a Makkhetesen

Főzőverseny, kirakodóvásár, élőzene és gazdag művelődési műsor fogadta azokat, akik ma ellátogattak Szabadka makkhetesi helyi közösségébe.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.