Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV/screenshot

Könnyedén verte Shapovalovot Đoković, este újra játszik

2019-05-16
15:51
2019-05-16
22:12
Forrás
Szerbiai RTV
Novak Đoković bejutott a Rómában zajló mestertorna harmadik fordulójába, miután ma délután két szettben 6:1, 6:3 arányban könnyed győzelmet aratott a kanadai Denis Shapovalov ellen.

A szerb világelső azonban nem sokat pihenhet, ugyanis este fél 8-kor ismét pályára lép a Philipp Kohlschreiber ellen, ugyanis az eső miatt a szerdai játéknap teljes programját mára halasztották. Đoković ma alig valamivel több mint egy óra alatt győzte le korábbi ellenfelét, a kanadai Denis Shapovalovot, úgyhogy jól érzi magát - nyilatkozta a meccs után. A világelső szerb teniszező hozzátette, nem ez az első alkalom, hogy egy nap alatt két tétmérkőzést játszik.

Novak Đoković
Denis Shapovalov
tenisz
Róma

Most

20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.