Ugrás a tartalomra

Könnyek között jelentette be visszavonulását Zlatan Ibrahimović

2023.06.05
12:07
Forrás
MTI
Csapata, a Milan vasárnapi bajnoki mérkőzése után tette ezt a kijelentést a svéd labdarúgó.

Az már a napokban biztossá vált, hogy szerződése nyári lejártával Ibra távozik a Milantól, ám az, hogy ez egyben a karrierje befejezését is jelenti, csak valószínűsíthető volt. Ibrahimović alig játszott az utolsó idényében, egy évvel ezelőtti térdszalagműtétje után február végén tért vissza, de márciusban ismét megsérült. Előtte viszont az Udinese ellen betalált, amivel 41 évesen és 166 naposan minden idők legidősebb gólszerzője lett a Serie A-ban. Az erős fizikumáról és akrobatikus góljairól is ismert sztár Malmőben kezdte profi pályafutását, majd olyan világhírű együttesekben futballozott, mint az Ajax, a Juventus, az Internazionale, a Barcelona, a Milan, a Paris Saint-Germain, a Manchester United és a Los Angeles Galaxy. Volt holland, olasz, spanyol és francia bajnok is, a nagy nemzetközi trófeák közül a Bajnokok Ligáját nem tudta begyűjteni, de az Európa-ligában csúcsra ért, és az európai Szuperkupát is elhódította aktuális csapatával. A svéd válogatottban 122 találkozón 62-szer volt eredményes.

Zlatan Ibrahimović
visszavonul

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.