Ugrás a tartalomra

Korcsolya - Krueger John-Henry Eb-ezüstérmes 1000 méteren

2021.01.24
17:46
2021.01.24
17:56
Forrás
hirado.hu
Krueger John-Henry ezüstérmet nyert 1000 méteren a lengyelországi Gdanskban zajló rövidpályás-gyorskorcsolya Európa-bajnokságon, míg Liu Shaoang negyedik lett.

A győzelmet az 1500 méteren is aranyérmes orosz Szemjon Jelisztratov szerezte meg, harmadikként pedig az 500-on is bronzérmes holland Itzhak de Laat ért célba. Teljesítményével mindkét magyar a legjobb nyolc között zárt összetettben, így rajthoz állhattak a 3000 méteres szuperdöntőben, ahol Krueger harmadikként, Liu hatodikként ért célba. Összetettben előbbi negyedik, utóbbi hetedik lett, míg Liu Shaolin Sándor tizedikként zárt. A férfiaknál az orosz Szemjon Jelisztratov, a nőknél a holland Suzanne Schulting diadalmaskodott összetettben.

korcsolya
Európa bajnokság
Krueger John-Henry
Liu Shaoang

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.