Ugrás a tartalomra

Kosárlabda határok nélkül

2022.07.08
18:11
2022.07.08
18:51
Forrás
Pannon RTV
Véget ért a Kosárlabda határok nélkül elnevezésű második szerb-magyar IPA projekt, amelynek kedvezményezettjei a Hódmezővásárhelyi Kosársuli Sportegyesület és a szabadkai Spartacus Ifjúsági Kosárlabda Klub voltak.

A projekt megvalósításához több mint 162.500 euróval járult hozzá az Európai Unió. Célcsoportja 10 és 18 év közötti kosárlabdázók voltak, akik tavaly márciustól mostanáig többek között sporteseményeken, továbbképzéseken, táborozásokon vettek részt, és megismerhették egymás városát, kultúráját.

Vuk Pavlović, edző, Hódmezővásárhelyi Kosársuli Sportegyesület: „Óriási lehetőség ez a projekt mind a kettő kedvezményezett klub számára, ami 14 hónapon keresztül tartott sporteseményekkel, programokkal, kosárlabdatáborokkal vegyítve. Az edzői stáboknak ez szakmailag is fejlődési és utazási lehetőség volt, a gyerekeknek pedig óriási élmény, hogy utazhattak egyik országból a másikba, több sportolási lehetőségük volt, és barátságokat tudtak kötni egymással. Úgy láttam rajtuk, hogy nagyon élvezték, és hálásak voltak ezekért a lehetőségekért.”

Kosárlabda határok nélkül
IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program
kosárlabda

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű