Ugrás a tartalomra
MTI/Kovács Tamás

Kozuback Kamilla az első magyar hódeszkás, aki olimpián indulhatott

2022.02.05
07:57
Forrás
MTI
28. helyen végzett a slopestyle selejtezőjében a pekingi téli olimpián.

A 17 éves versenyző első lecsúszása 21,95 ponttal a 27. helyen állt a 30 fős mezőnyben, azonban a második alkalommal az első ugratása nem sikerült neki, elesett, így az első menetben elért pontszáma került az összevetésbe, teljesítményére 19,58 pontot kapott.

Egyébként a 17 éves versenyző az első magyar hódeszkás, aki olimpián indulhat, pénteken tudta meg, hogy egy sérülés miatt ebben a számban is szerephez juthat, a pályán mindössze három órát tudott edzeni.

Kozuback Kamilla
hódeszka
olimpia
Peking

Most

15:29, Frissítve: 16:15

Szörnyella de Frász Darth Vaderrel ropta

Farsangi táncházat tartottak a zombori Magyar Polgári Kaszinóban. A mulatságon a környék apraja és nagyja is részt vett. A gyerekek jó hangulatáról a Duhaj Zenekar gondoskodott, a szervezők pedig fánkkal és üdítővel is kedveskedtek a résztvevőknek.
14:23, Frissítve: 16:24

„Csak menni akarok tovább”

A folyamatos rendőrségi akciók sem tartják távol a migránsok egy részét Horgos környékéről. A falu melletti tanyákon továbbra is kisebb csoportokban rejtőzködnek az illegális bevándorlók.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.