Ugrás a tartalomra

Krajinović a római tenisztorna második fordulójában

2020.09.14
21:48
2020.09.14
22:13
Forrás
Szerbiai RTV, Nemzetisport.hu
Az ATP 1000-es torna első fordulójában Filip Krajinovićnak sikerült legyőznie Felix Augier-Aliassime-ot.

A szerb teniszező 6:4, 7:5-re verte a 16. helyen kiemelt kanadait. Így Krajinović a második fordulóban is játszhat Rómában. A szerb teniszező a brit Kyle Edmund és az olasz Marco Cecchinato párharc győztesével mérkőzhet meg.

A romai tenisztorna első fordulójában a férfiaknál tehát kiesett a kiemeltek közül a 16. helyen rangsorolt kanadai Felix Auger-Aliassime és a 11. helyen rangsorolt orosz Karen Khachanov is, míg a nőknél a szintén 16. helyen kiemelt horvát Donna Vekić köszönt el a további küzdelmektől. Grigor Dimitrov pedig sima győzelemmel mutatkozott be a római salakpályás tenisztorna férfi versenyében. A 15. helyen kiemelt bolgár játékos a hazai pályán szereplő Gianluca Magert győzte le két játszmában.

Róma
tenisztorna
ATP
Filip Krajinović
forduló

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.