Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Korábbi felvétel

A kupában is taroltak a szabadkai lányok

2021.06.04
15:51
2021.06.04
15:56
Forrás
Pannon RTV
A bajnoki serleg elhódítása után a kupában is a legjobbnak bizonyult a Spartacus női labdarúgó csapata.

Vajda Orsolyáék a čačaki döntőben a niši Mašinac együttesét verték 3:1 arányban. A szabadkaiak már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, hiszen Stupar kétszer, míg Filipović egyszer vette be az ellenfél kapuját. Ezzel a sikerrel a Spartacus labdarúgónői ismét bizonyították, hogy Szerbiában nincs igazi ellenfelük, hiszen a kupagyőzelem mellett, a bajnokságot is veretlenül nyerték meg.

Spartacus
női
bajnoki
kupa

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.