Ugrás a tartalomra
Pixabay/KelvinStuttard

La Liga: Sevilla – Eibar 1:0

2020-07-07
13:07
Forrás
origo.hu
Hazai pályán győzött a Sevilla csapata a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának hétfő esti mérkőzésén az Eibar együttese ellen.

Az 1-0-s hazai győzelemmel véget érő találkozó hőse az az Ocampos lett, aki az 56. percben megszerezte a meccs egyetlen gólját. Később a sevillai kapus szerencsétlen sérülését követően beállt a saját kapujába, mivel a csapat addigra már mind az öt cserelehetőségét kihasználta, így a játékos kesztyűt és kapusmezt kapott. A mérkőzés 101. percében az Eibar kapusa, bedobást követően, közvetlen közeli támadást kísérelt meg. A 25 éves futballista azonban a kapuban is helyt állt és hatalmasat védett, így maradt a játékidő végéig az 1-0-s eredmény. Ocampos góljával, majd későbbi védésével a Sevilla csapata így megtartotta a három pontot.

La Liga
Sevilla
labdarúgás
Spanyolország

Most

21:26

Folyamatosan érkezik a védőoltás Szerbiába

Szerbiának nagy mennyiségű védőoltást sikerült biztosítania, de még ez sem elegendő ahhoz, hogy a lakosság 50-60-70 százalékát be lehessen oltani. Ezért nagyon fontos, hogy először azokat oltsuk be, akik a legnagyobb kockázatnak vannak kitéve.
20:49, Frissítve: 21:12

Döcögve az EU felé

A koronavírus-járványt is lehet okolni azért, hogy 2020-ban egyetlen csatlakozási fejezetet sem nyitottak meg. Ugyanakkor az integrációs bizottság alapfeladata a törvények összehangolása az uniós elvárásokkal, és ezen is van még javítanivaló.

Népszerű