Ugrás a tartalomra

La Liga: Sevilla – Eibar 1:0

2020.07.07
13:07
Forrás
origo.hu
Hazai pályán győzött a Sevilla csapata a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának hétfő esti mérkőzésén az Eibar együttese ellen.

Az 1-0-s hazai győzelemmel véget érő találkozó hőse az az Ocampos lett, aki az 56. percben megszerezte a meccs egyetlen gólját. Később a sevillai kapus szerencsétlen sérülését követően beállt a saját kapujába, mivel a csapat addigra már mind az öt cserelehetőségét kihasználta, így a játékos kesztyűt és kapusmezt kapott. A mérkőzés 101. percében az Eibar kapusa, bedobást követően, közvetlen közeli támadást kísérelt meg. A 25 éves futballista azonban a kapuban is helyt állt és hatalmasat védett, így maradt a játékidő végéig az 1-0-s eredmény. Ocampos góljával, majd későbbi védésével a Sevilla csapata így megtartotta a három pontot.

La Liga
Sevilla
labdarúgás
Spanyolország

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.