Ugrás a tartalomra

Labdarúgás: Elhalasztották a BL-döntőt

2020-03-24
10:34
Forrás
Nemzetisport.hu
Az UEFA elhalasztotta a Bajnokok Ligája, az Európa-liga és a női Bajnokok Ligája fináléját.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a hivatalos honlapján tudatta, hogy a koronavírus-járvány terjedése miatt elhalasztotta mindhárom májusi nemzetközi kupadöntőjét: a Bajnokok Ligája, az Európa-liga és a női Bajnokok Ligája fináléját. A Bajnokok Ligája döntőjének eredeti időpontja május 30. volt, az Európa-liga fináléját május 27-én rendezték volna, míg a női Bajnokok Ligája döntőjét május 24-én. Az UEFA mindhárom nemzetközi klubsorozat fináléját elhalasztotta, az új időpontról később ad tájékoztatást – áll az európai szövetség hivatalos közleményében. Az UEFA a nyári Európa-bajnokságot 2021-re halasztotta, a jelenlegi idénnyel kapcsolatban pedig sajtóhírek szerint három vészforgatókönyve van.

Bajnokok Ligája
BL
foci
labdarúgás
koronavírus

Most

20:52, Frissítve: 20:59

Elhunyt Bill Withers amerikai énekes

81 éves korában meghalt Bill Withers, többek között az Ain't No Sunshine című világsláger szerzője és előadója. A család tájékoztatása szerint a zenész halálát szívproblémái okozták – írja a Guardian.

Népszerű

Ezek a koronavírus tünetei

A Covid-19 koronavírus-fertőzés tünetei kezdetben emlékeztetnek a megfázásra. Ezek a hőemelkedés, torokfájás, tüsszögés, köhögés és nehéz légzés, gyengeség.