Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Armando Franca

Labdarúgás: Portugália nyerte a Nemzetek Ligáját

2019-06-09
23:11
2019-06-09
23:29
Forrás
NSO, m4sport
Az Európa-bajnoki címvédő Portugália legyőzte Hollandiát a Nemzetek Ligája döntőjében.

A mérkőzést egyetlen gól döntötte el. Ezzel a házigazda portugál labdarúgó-válogatott lett a Nemzetek Ligája történetének első aranyérmese. Vasárnap a portói finálé első félideje a portugálok fölényét hozta, gól viszont nem esett. A 60. percben Goncalo Guedes erőteljes lövéssel szerzett vezetést az Európa-bajnoknak. Bár az utolsó fél órában mindkét kapu előtt voltak helyzetek, de nem született újabb gól.

A Nemzetek Ligája tavaly ősszel indult, az 55 európai válogatott négy osztályban mérte össze tudását. A sorozat első bronzérmét az angolok szerezték meg.

Nemzetek Ligája
foci
döntő

Most

08:30

Fucsovics a legjobb 32-ben

Fucsovics Márton a 32 közé jutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán a második fordulóban jobbnak bizonyult az olasz Jannik Sinnernél.
08:14

Ma van a magyar kultúra napja

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte és a határokon túl is a magyar kultúra napját.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.