Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Labdarúgás: TSC-vranjei Dinamo 0:0

2017.10.07
21:37
2017.10.07
21:45
Forrás
Pannon RTV
Gól nélküli döntetlennel ért véget a szerbiai másodosztályú labdarúgó bajnokság rangadója Topolyán. A TSC a vranjei Dinamót fogadta.

A mérkőzés első félidejében a hazai csapat akarata érvényesült, ám mégsem eléggé. A topolyaiak számos helyzetet kialakítottak, azonban gólt nem adtak.

A második játékrészt a vendégek kezdték jobban, ám helyzeteiket ők sem tudták találatra váltani. A pályán kemény volt a küzdelem, de egyik csapat sem tudott igazán előnybe kerülni. A mérkőzés végeredménye 0:0.

Topolya
TSC
Dinamo

Most

17:02, Frissítve: 17:11

Megkezdődött a roaming-díjak csökkenése

Megkezdődött a roaming-díjak csökkenése az EU és a Nyugat-Balkán országai között a 2022. december 6-án megtartott tiranai értekezleten aláírt nyilatkozat értelmében – közölte a Regionális Együttműködési Tanács.

Népszerű

Dupla öröm a nyugdíjasoknak

A nyugdíjasok mától duplán örülhetnek, hiszen mostantól érvényesek az új nyugdíjas kártyák, ráadásul 5,5 százalékkal emelkednek a nyugdíjak Szerbiában.

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.