Ugrás a tartalomra

Labdarúgás U19: Szerbia – Magyarország 3:3

2019.09.08
20:04
2019.09.09
17:14
Forrás
Pannon RTV
3-3-as döntetlent játszott vasárnap a magyar és a szerb U19-es labdarúgó-válogatott a Stevan Vilotić - Ćele Emléktornán. A négycsapatos megmérettetésen a két együttes Zentán mérte össze erejét.

Izgalmas meccset nézhettek végig a szerb és a magyar U19-es labdarúgó válogatott szurkolói a Stevan Vilotić - Ćele Emléktornán. Az első félidő nyolcadik percében Milutin Vidosavljević góljával Szerbia megszerezte a vezetést. Nem kellett sokáig várni a magyar találatra sem, ugyanis a 31-ik percben Nyári Patrik tizenegyesből szerzett góljával kiegyenlített.

Majd néhány perc múlva Halmai Ádám bravúros találatával a magyar válogatott megszerezte a vezetést. A második félidő első perceiben a szerb fiúk kitartón küzdöttek, végül Lazar Pavlović tizenegyesből talált be a hálóba. A 74-ik percben Kalafát Álmos góljával ismét megszerezte a vezetést a magyar csapat. Nem örülhettek sokáig a fiúk, hiszen a mérkőzés végét jelző sípszó előtt néhány perccel Vidosavljević került helyzetbe, aki parádés góllal egyenlítette ki az eredményt.

Nyári Patrik, csapatkapitány, U19, Magyarország: „A csapat jó formában van. Ahogy a meccsre kijöttünk a mester szólt, hogy szedjük össze magunkat, mert az elejétől ránk fognak jönni. Sajnos kaptunk egy gólt belőle, de az első félidő végére már fel tudtunk állni. Megtudtuk fordítani a meccset.”

Elégedett volt csapatával Bene Ferenc. A magyar U19-es válogatott szövetségi vezetőedzője szerint, nagyszerű mérkőzést láthatottak a szurkolók: „Úgy gondolom, hogy egy nagyon komoly játékerőt képviselő szerb csapat ellen akár gólokkal is nyerhettünk volna. 3:2-nél még kapufánk is volt, két tizenegyest kapott az ellenfél, úgyhogy nehéz volt itt nyerni. Ez egy nagyon értékes döntetlen.”

A szerb szövetségi vezetőedző Ivan Jević arról beszélt, hogy a torna néhány napja kemény erőfeszítések elé állítja a játékosokat: „A mérkőzés nagyon összetett fizikai szempontból. Két nappal korábban játszottunk meccset Izrael csapata ellen, tényleg magas szinten játszottunk. Nagyon összetett két nap után ismét meccset játszani. A második nap kivételesen nehéz, ez magából az eredményből is látszik, ami 3:3.”

Az emléktorna mindent eldöntő utolsó fordulóját kedden játsszák. A magyar csapat Izraellel mérkőzik meg Topolyán, míg a szerbek a montenegrói válogatottal csapnak össze a Szabadkai Városi Stadionban.

Stevan Vilotić - Ćele emléktorna
labdarúgás
foci

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.