Ugrás a tartalomra

A labdarúgó BL eredményei

2021.12.08
07:32
2021.12.08
07:54
Forrás
Nemzetisport.hu
Befejeződtek a küzdelmek a labdarúgó Bajnokok Ligája A-, B-, C- és D-csoportjában.

Az RB Leipzig hazai pályán 2–1-re legyőzte a Manchester Cityt a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában. A német csapat első gólját Szoboszlai Dominik szerezte, aki a mérkőzés 24. percében talált kapuba. Habár a City a második félidőben egyenlíteni tudott, a 71. percben André Silva révén mégis a hazaiak duplázták meg az előnyüket. Győzelmével a Leipzig megszerezte az A csoport harmadik helyét, tavasszal pedig az Európa-ligában folytathatja szereplését. Az A csoport másik mérkőzésén a Paris Saint-Germain 4-1-re legyőzte a belga Club Brugge együttesét.

AZ A-CSOPORT VÉGEREDMÉNYE

1. Manchester City 12

2. Paris SG 11

3. RB Leipzig 7

4. FC Bruges 4

Bár volt az este olyan pillanat, amikor a Milan továbbjutónak, az Atlético Madrid pedig utolsónak látszott a Bajnokok Ligája 2021–2022-es kiírásának B-csoportjában, a végén a Portóban 3–1-es sikert elérő spanyolok örülhettek. A Liverpool csoportelsősége már hetek óta nem forgott veszélyben, az Atlético Madrid mögött a Porto zárt a harmadik helyen és vívta ki az Európa-ligában való folytatás lehetőségét, míg a Milan elbúcsúzott Európától erre az évadra. 

A B-CSOPORT VÉGEREDMÉNYE

1. Liverpool 18

2. Atlético Madrid  7

3. Porto 5

4. Milan 4

Hibátlanul zárt a Sporting legyőzésével (4–2) az Ajax, míg a Dortmund 5–0-ra kiütötte a Besiktast a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó, 6. fordulójában.

A C-CSOPORT VÉGEREDMÉNYE

1. Ajax 18

2. Sporting  9

3. Borussia Dortmund 9

4. Besiktas 0

A labdarúgó Bajnokok Ligája-idény csoportkörének utolsó, hatodik fordulójában az Intert odahaza 2–0-ra megverő Real Madrid végzett a D jelű négyes élén. Az Európa-ligában a Sheriff folytatja, de az már korábban kiderült, miként az is, hogy a Sahtar Doneck nagy meglepetésre az utolsó helyen zár: az ukránok az utolsó fordulóban nem tudták legyőzni pályaválasztóként sem a moldovai csapatot.

A D-CSOPORT VÉGEREDMÉNYE

1. Real Madrid 15

2. Internazionale 10

3. Sheriff Tiraspol 7

4. Sahtar Doneck 2

 

labdarúgás
labdarúgó
Labdarúgó Bajnokok Ligája
labdarúgó BL
RB Leipzig
Manchester City

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.