Ugrás a tartalomra

A labdarúgó BL eredményei

2022.09.15
07:07
2022.09.15
07:19
Forrás
nso.hu
Nyert a Milan, a Napoli, a PSG, a Benfica és a Real Madrid.

A labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjában a Milan 3–1-re legyőzte a Dinamo Zagrebet, míg a Chelsea otthon csupán 1–1-es döntetlent ért el a Salzburg ellen a 2. fordulóban. A Milan így a két forduló után négy ponttal a tabella élén áll.

A Napoli idegenben 3–0-ra legyőzte a skót Rangerst az A jelű kvartettben. A nápolyiak így két meccs után csoportjuk élén állnak, hat pontot szerezve.

A H-csoportban a Paris Saint-Germain 3–1-re legyőzte a Maccabi Haifát, míg a Benfica a Juventus ellen idegenben nyert 2–1-re. A PSG és a Benfica egyaránt 6 pontot szerzett eddig.

Az F-csoportban a Real Madrid 2–0-ra legyőzte odahaza az RB Leipziget, a Sahtar Doneck pedig 1-1-es döntetlent játszott a Celtic ellen. A csoportot 6 ponttal a Real Madrid vezeti.

BL
Bajnokok Ligája
labdarúgás

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.