Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pixabay

Labdarúgó NL: Magyarország Finnország ellen játszik

2018-11-18
12:16
Forrás
Pannon RTV
Finnország együttesével csap össze ma este a magyar labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligája C-divíziójának kettes csoportjában.

A magyar csapat jelenleg a harmadik helyen áll, 7 ponttal. Előző ellenfelüket, Észtországot csütörtökön 2:0 arányban győzték le Marco Rossi tanítványai. A mai budapesti mérkőzés 20:45-kor kezdődik, a szurkolók a magyar közmédia sportcsatornáján, az M4 Sporton követhetik a meccset.

labdarúgás
Nemzetek Ligája
Magyarország
Finnország

Most

08:30

Fucsovics a legjobb 32-ben

Fucsovics Márton a 32 közé jutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán a második fordulóban jobbnak bizonyult az olasz Jannik Sinnernél.
08:14

Ma van a magyar kultúra napja

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte és a határokon túl is a magyar kultúra napját.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.