Ugrás a tartalomra

Leclerc győzött Spielbergben

2022.07.10
17:14
2022.07.10
17:20
Forrás
MTI
Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője nyerte meg a Forma-1-es Osztrák Nagydíjat. Ezzel 38 pontra csökkentette hátrányát az összetett élén álló Max Verstappennel, a Red Bull holland pilótájával szemben.

Leclerc az idén harmadszor, pályafutása során ötödször diadalmaskodott. Verstappen másodikként ért célba, míg a dobogó legalsó fokára Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája állhatott fel.

A világbajnoki idény két hét múlva, Franciaországban folytatódik.

Charles Leclerc
Osztrák Nagydíj
Forma-1

Most

15:56

Adománydobozt, mobiltelefont is loptak

A szabadkai rendőrkapitányság munkatársai a zombori rendőrséggel együttműködve letartóztatták a 2001-es születésű szabadkai V.P.-t és az 1995-ben született Apatin környéki N.M.-et, minősített lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.
14:41, Frissítve: 15:46

Halásztelki fúvósok koncerteztek Belgrádban

A Bocskai István Református Oktatási Központ Fúvós Együttese mutatkozott be a belgrádi Collegium Hungaricumban. A Magyarországról érkező fiatalok egyórás koncertet tartottak a szerb fővárosban működő magyar kulturális központban.
14:34

Elkezdődött a TeátrumHíd Fesztivál

A programot zenei-összművészeti est, pódiumbeszélgetések is színesítik, és a fesztivál ideje alatt kiállítják a szervezők által középiskolások számára meghirdetett rajzpályázat legjobb alkotásait is.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.