Ugrás a tartalomra
Ügetőverseny 2018, Fotó: Bácska Lovas Klub

A legjobb ügetők állnak rajthoz Szabadkán

2019.08.14
15:27
2019.08.14
18:25
Forrás
Pannon RTV
A 92-dik Szerb Ügető Derbit tartják vasárnap délután a szabadkai lóversenypályán.

Az esemény sajtótájékoztatóján ismertették, hogy a legérdekesebb versenyszámban, a derbiben 11 négyéves szerbiai ügetőló áll majd rajthoz. A 2600 méteres futam érdekessége az lesz, hogy a szerb ügetősport történetében először hajt nő sulkyt, vagyis kétkerekű ügetőkocsit. Stana Pejić Kukuljac nem is akármilyen eséllyel indul: Alfa Varenne lova a legjobb eredménnyel indul majd a megmérettetésen.

Pannon RTV

Miodrag Zagorac, elnök, Bácska Lovas Klub: „Sok szerencsére van szükség és sok tényezőnek kell egybeesnie ahhoz, hogy valaki megnyerje a versenyt. Ezért senkit sem emelnék ki. Örülök, hogy a versenyben színvonal és az elért eredmények szempontjából csaknem egyenrangú ügetők vesznek részt a derbiben. Ezért szerintem a megmérettetés érdekes lesz a nézők és a verseny szervezői számára is.”

Szabadka
lóversenypálya
ügető derbi
ügetősport

Most

18:01, Frissítve: 19:10

Focizni jó – minden korosztálynak

Családi napot tartott a hajdújárási Vinogradar Futballklub. Az esemény alkalmával a gyerekek mellett a szülők is összemérhettél erejüket a pályán, illetve új tagok felvételére is sor került.
16:14

Öten sérültek meg egy autóbalesetben

Öt személy sérült meg egy autóbalesetben Doljevac környékén ma délután. A Niš-Doljevac autópályán egy belgrádi rendszámtáblájú személygépkocsi ismeretlen okokból lerepült az útról és a védőkorlátba ütközött.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.
Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.