Ugrás a tartalomra
Ügetőverseny 2018, Fotó: Bácska Lovas Klub

A legjobb ügetők állnak rajthoz Szabadkán

2019.08.14
15:27
2019.08.14
18:25
Forrás
Pannon RTV
A 92-dik Szerb Ügető Derbit tartják vasárnap délután a szabadkai lóversenypályán.

Az esemény sajtótájékoztatóján ismertették, hogy a legérdekesebb versenyszámban, a derbiben 11 négyéves szerbiai ügetőló áll majd rajthoz. A 2600 méteres futam érdekessége az lesz, hogy a szerb ügetősport történetében először hajt nő sulkyt, vagyis kétkerekű ügetőkocsit. Stana Pejić Kukuljac nem is akármilyen eséllyel indul: Alfa Varenne lova a legjobb eredménnyel indul majd a megmérettetésen.

Pannon RTV

Miodrag Zagorac, elnök, Bácska Lovas Klub: „Sok szerencsére van szükség és sok tényezőnek kell egybeesnie ahhoz, hogy valaki megnyerje a versenyt. Ezért senkit sem emelnék ki. Örülök, hogy a versenyben színvonal és az elért eredmények szempontjából csaknem egyenrangú ügetők vesznek részt a derbiben. Ezért szerintem a megmérettetés érdekes lesz a nézők és a verseny szervezői számára is.”

Szabadka
lóversenypálya
ügető derbi
ügetősport

Most

11:24, Frissítve: 11:29

Megemlékezés a Sárga háznál

80 évvel ezelőtt a szabadkai Sárga ház épülete igazságtalanságok és kínzások helyszínévé vált - hangzott el a ma megtartott koszorúzáson.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.