Ugrás a tartalomra

A legsikeresebb évét jegyzi Zavarkó Vilmos tekéző

2018.07.13
10:48
2024.03.19
08:41
Forrás
Pannon RTV
A szlovákiai Zólyombrézó Sport klub tekézője az óbecsei világbajnok, Zavarkó Vilmos. Amikor itthon van, Topolyán gurítja a golyókat.

Kolozsváron május végén tartották meg az egyéni felnőtt korosztályú teke-világbajnokságot, ahol a tekéző szerb színekben állt pályára csapattársaival. Szerbia ezen a versenyen eddig még nem jegyzett sikert ért el, a hét megszerezhető aranyéremből négyet hoztak haza a sportolók. Zavarkó mindenben a legjobb lett ezen a megmérettetésen, de a teljes idei szezon is remekül sikerült a számára.

Zavarkó Vilmos világbajnok tekéző, Óbecse: „Ez a 2018-as év eddig a legnagyobb, annyi csak, hogy a világkupán harmadikak lettünk a csapattal, a BL döntőt megnyertük, és ez a világbajnokság… Ettől többet várni nem is lehetett volna. Három arany, plusz megvédtem az egyéni világbajnoki címet 2016 Novigradból sprintben és egyéniben is, meg még plusz összetettben aranyérem. Ennél jobbat az ember kívánni se tud. Ez a legsikeresebb évem.”

Óbecse
Zavarkó Vilmos
teke

Most

11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.