Ugrás a tartalomra

Lehet még online nevezni a magyarkanizsai 39. Futó- és Úszófesztiválra

2021.08.02
13:04
2021.08.02
16:11
A nevezési díj 450 dinár, az érdekeltek pedig a www.trka.rs honlapon tudják jelezni a versenyben való részvételi szándékukat.

Augusztus hatodikáig lehet még online nevezni a magyarkanizsai 39. Futó- és Úszófesztiválra. A fesztiválhoz lehetőség van aznap, vagyis augusztus 14-én, szombaton is csatlakozni, a helyszíni nevezési díj 700 dinár. A szervezők szinte minden korosztály számára indítanak versenyt, de megtartják az erőt próbáló aquatlon multisport megmérettetést is. A sporteseményről bővebb információt a www.maratonkanjiza.rs honlapon olvashatnak az érdeklődők.

Mészáros Kornél, főszervező, Futó- és Úszófesztivál, Magyarkanizsa: „A nevezések hét órakor kezdődnek és egészen 9 óra 30 percig tartanak. Öt különböző távon és 30 korcsoport számára hirdettünk versenyeket egészen az óvodások, akik a medencében úsznak, majd a kisiskolásoknak, akik pár száz métert úsznak a Tiszán. A fő versenyszám a 3 ezer méteres úszás, valamint a legbátrabbak, összemérhetik erejüket a 7,5 kilométeres úszáson is. Az úszószámok pályazárása egy órakor lesz, ekkor eredményhirdetés veszi kezdetét, ami körülbelül egy órán át tart. A futószámokban is a távok tömkelege áll a vállalkozókedvűek rendelkezésére.”

Futó- és úszófesztivál
Mészáros Kornél

Most

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.