Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Pavel Golovkin

Lemondott Zinedine Zidane, a Real Madrid edzője

2018.05.31
14:05
A sikertréner, aki sorozatban három BL-t nyert a Real kispadján, elhagyja a királyi gárdát. Rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be döntését a francia edző.
Tanjug/AP Photo/Efrem Lukatsky

Zidane 878 nap után távozik a kispadról, edzősége előtt a csapat játékosa is volt. Edzői karrierje Madridban 2016. január 4-én kezdődött, máig tartott. Zidane a döntését a sajtótájékoztató előtt nem sokkal közölte Florentino Pérez klubelnökkel is. A francia edző tapasztalat nélkül ült le a Real kispadjára, azonban így is sikerült 9 trófeát, közte három BL-t nyernie. A francia tréner távozása előtt felröppent az a pletyka, rögtön a BL-győzelem után, hogy Cristiano Ronaldo is elhagyja a Real Madridot, ez utóbbi azonban egyelőre csak pletyka. A barcelonai Mundo Deportivo szerint Zizou utódja a Tottenham edzője, az argentin Mauricio Pochettino lehet.

Zinedin Zidane

Most

14:39, Frissítve: 15:07

Jegricska napjai

A Jegricska napjai elnevezésű rendezvényt a Vajdaság Vizei Közvállalat szervezésében tartották meg. Több foglalkozást is szerveztek temerini és szőregi általános iskolák diákoknak.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.