Ugrás a tartalomra

A lengyelekkel is döntetlent játszott a spanyol válogatott

2021.06.19
23:15
2021.06.20
10:46
Forrás
MTI
A társházigazda spanyol válogatott 1-1-es döntetlent játszott a lengyel csapattal a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság E csoportjának második fordulójában.

Mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, a helyzetekben kiegyenlített első félidő derekán a labdát 71 százalékban birtokló spanyolok szereztek vezetést, míg a lengyelek kapufáig jutottak a játékrész hajrájában.

A fordulást követően még magasabb iramú volt a játék, a lengyel egyenlítésre szinte rögtön válaszul büntetőből visszavehette volna a vezetést a spanyol csapat. A hajrára szórványos füttyszóval jelezte elégedetlenségét a kritikus hazai közönség, a spanyol válogatott pedig az utolsó tíz percre fordulva sorra dolgozta is ki a helyzeteket. A pontatlan befejezések és Wojciech Szczesny védései miatt azonban az eredmény nem változott.

A spanyolok így a svédek elleni gól nélküli mérkőzés után ismét döntetlent játszottak, míg a lengyelek első pontjukat szerezték azt követően, hogy a nyitókörben 2-1-re kikaptak a szlovákoktól.

A lengyel válogatottban pályára lépő Kacper Kozlowski 17 évesen és 246 naposan a kontinensviadalok történetének legfiatalabb játékosa lett. Kozlowski az angol Jude Bellingham rekordját adta át a múltnak, aki vasárnap 17 évesen és 349 naposan mutatkozott be az Eb-n a horvátok ellen.

Spanyolország
Lengyelország
UEFA Euro 2020
labdarúgás
Európa-bajnokság

Most

15:33, Frissítve: 15:52

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű