Ugrás a tartalomra

Lesz-e vajon magyar csoda?

2022.09.23
18:42
2022.09.23
20:58
Forrás
MTI
Ez a legfőbb kérdése a ma esti Németország-Magyarország Nemzetek Ligája összecsapásnak.

A magyar csapat elérheti alapvető célját, a bennmaradást, de akár a csoportelsőséget is megszerezheti lipcsei vendégjátékán az A divízió utolsó előtti fordulójában. Marco Rossi szövetségi kapitány együttese a júniusi első négy találkozóján hét pontot szerzett és egy ponttal előzi meg pénteki ellenfelét, míg az olasz csapatot kettővel, a kétszer legyőzött angolokat pedig öttel. A magyarok lipcsei veresége esetén a németek vennék át az első helyet, míg döntetlennel a válogatott ugyan lépéselőnyben maradna aktuális riválisával szemben, de az első helyet elvesztheti.

A mérkőzés 20,45-kor kezdődik, és az M4 Sport élőben közvetíti. 

A csoport másik meccsén, szintén 20:45-kor az olaszok az angolokat fogadják, és amennyiben Anglia kikap, akkor biztosan kiesik az A ligából, minden más eredménnyel még életben tartják bennmaradási esélyüket az utolsó fordulóig.

Ma egyébként a B és a C ligában is lesznek meccsek, az egyik legérdekesebb összecsapás a Bosznia és Hercegovina-Montenegró közötti szomszédrangadó lesz. A két balkáni ország a csoport első két helyét foglalja el, Finnországot és Romániát megelőzve, akik ma Helsinkiben mérkőznek meg egymással.

futball
labdarúgás
foci
Magyarország
Németország
Nemzetek Ligája

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.