Ugrás a tartalomra

Lewandowski búcsút vesz a Bayern Münchentől?

2022.07.13
13:47
Forrás
m4sport.hu
Hetek óta arról hallani, hogy a Bayern München lengyel futballsztárja, Robert Lewandowski el akarja hagyni a csapatot, amiről persze a klub vezetői hallani sem akarnak.

A szupersztár most visszatért Münchenbe, de a családja nélkül. A futballista félti a szeretteit, ugyanis a távozása óta számos halálos fenyegetést kapott. A Bayern szombatig adott haladékot Lewandowskinak. A bajorok komoly összeget szeretnének érte kapni, mivel a szerződése jövő nyárig szól. A klub 50 millió eurós vételár alatt nem is hajlandó tárgyalni, ezt azonban a katalánok egyelőre nem akarják kifizetni. Sajtóinformációk szerint a Bayern szombatig adott haladékot az üzlet megkötésére, mert a tervek szerint akkor mutatják be a 2022/23-as keretet. Ha addig nem érkezik megfelelő ajánlat, akkor úgy veszik, Lewandowski az ő játékosuk marad.

Bayern München
Robert Lewandowski

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.