Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Anvar Ilyasov

Lőrincz Tamás aranyérmet szerzett a Kazahsztánban zajló birkózó-világbajnokságon

2019.09.17
16:30
2019.09.17
22:15
Forrás
MTI
A magyar versenyző a kötöttfogásúak 77 kilogrammos kategóriájának döntőjében technikai tussal legyőzte a görög származású, svéd színekben birkózó Alex Bjurberg Kessidist.

Nem jól sikerült a VB a két évvel ezelőtt világbajnok Nemes Viktornak. A vajdasági sportoló tegnap indiai és francia vetélytársát ugyan felülmúlta, utána azonban egy vitatható birói ítélet után pontozásos, 4:3 arányú vereséget szenvedett a hazai közönség előtt szereplő kazah birkózótól. Mivel a kazah nem jutott be a döntőbe, Viktor nem került a vigaszágra, így érmet és olimpiai kvótát sem szerzett. Erre lesz még esélye az olimpiai selejtező tornán.

Lőrincz Tamás
Kazahsztán
birkózó-világbajnokság

Most

16:49, Frissítve: 18:38

Gyerekfesztivál Magyarkanizsán

Több mint 300 gyerek vett részt a 15. Gyerekfesztiválon a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola szervezésében. A gyerekek több kategóriában léptek színpadra, de ez mellett barátkoztak és közös játékokban is részt vettek.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.