Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Anvar Ilyasov

Lőrincz Tamás aranyérmet szerzett a Kazahsztánban zajló birkózó-világbajnokságon

2019.09.17
16:30
2019.09.17
22:15
Forrás
MTI
A magyar versenyző a kötöttfogásúak 77 kilogrammos kategóriájának döntőjében technikai tussal legyőzte a görög származású, svéd színekben birkózó Alex Bjurberg Kessidist.

Nem jól sikerült a VB a két évvel ezelőtt világbajnok Nemes Viktornak. A vajdasági sportoló tegnap indiai és francia vetélytársát ugyan felülmúlta, utána azonban egy vitatható birói ítélet után pontozásos, 4:3 arányú vereséget szenvedett a hazai közönség előtt szereplő kazah birkózótól. Mivel a kazah nem jutott be a döntőbe, Viktor nem került a vigaszágra, így érmet és olimpiai kvótát sem szerzett. Erre lesz még esélye az olimpiai selejtező tornán.

Lőrincz Tamás
Kazahsztán
birkózó-világbajnokság

Most

22:16

75 éves a Hét Nap

75 éves a vajdasági magyarság hetilapja, a Hét Nap. Az 1946-ban alapított újság még mindig fontos az itt élők számára. Pillantsunk most egy kicsit bele a Hét Nap múltjába és jelenébe.
19:00, Frissítve: 19:25

Biztonságosan két keréken

Közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt a szabadkai Kizúr István Általános Iskola diákjai. Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a tanulók a kerékpározás szabályait sajátították el.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.