Ugrás a tartalomra
MTI/Kovács Tamás

Lőrincz Tamás bronzérmet nyert a minszki Európa Játékok birkózótornáján

2019.06.30
10:13
2020.02.25
08:50
Forrás
MTI, Szerbiai RTV
A szerb birkózók is remekeltek. A zentai Nemes Máté szintén bronzéremmel térhet haza.

A 67 kilogrammos kategóriában versenyző szerbiai birkózó örmény ellenfelét győzte le. Ezzel a 6. érmet szerezte meg Szerbiának a minszki játékokon.

Lőrincz Tamás pénteken két győzelemmel elődöntőbe jutott, ám ott nem bírt az örmény Karapet Csaljannal. A BHSE háromszoros Európa-bajnoka és olimpiai ezüstérmese a kötöttfogásúak 77 kilogrammos kategóriájában versenyzett. A kétszeres világbajnoki bronzérmes 32 éves klasszis Torba Erik ezüstje után a második magyar birkózóérmet nyerte az EJ-n, melyen a magyar küldöttség 14. érme az övé, 4 arany, 6 ezüst, 4 bronz után. Az EJ zárónapján, vasárnap Lőrincz öccse, a 87 kilogrammban szereplő Viktor lesz érdekelt a vigaszágon.

 

Lőrincz Tamás
Európa Játékok
birkózás

Most

22:16

75 éves a Hét Nap

75 éves a vajdasági magyarság hetilapja, a Hét Nap. Az 1946-ban alapított újság még mindig fontos az itt élők számára. Pillantsunk most egy kicsit bele a Hét Nap múltjába és jelenébe.
19:00, Frissítve: 19:25

Biztonságosan két keréken

Közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt a szabadkai Kizúr István Általános Iskola diákjai. Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a tanulók a kerékpározás szabályait sajátították el.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.