Ugrás a tartalomra
MTI/Czagány Balázs

Lőrincz Tamás elődöntős a birkózó-világbajnokságon

2018.10.27
15:53
2018.10.27
16:01
Forrás
MTI
A fináléért Lőrincz Tamásnak a dél-koreai Kim Hjeon Vuval kell majd megküzdenie. Az elődöntős program 17 órakor kezdődik a Papp László Sportarénában.

Lőrincz Tamás harmadik szombati meccsén is magabiztos teljesítményt nyújtott, így bejutott a kötöttfogásúak 77 kilogrammos kategóriájának elődöntőjébe a budapesti birkózó-világbajnokságon, amelyen Lám Bálint kiesett. A fináléért Lőrincz Tamásnak a dél-koreai Kim Hjeon Vuval kell majd megküzdenie. Az elődöntős program 17 órakor kezdődik a Papp László Sportarénában.

Itt döntőzik a szerb olimpiai bajnok Davor Štefanek, a zentai Frísz Krisztián pedig a bronzéremért küzd.

Eddig egy magyar aranyérem született a budapesti vb-n: Bácsi Péter a 82 kilogrammos súlycsoportban állt a dobogó legfelső fokára, Korpási Bálint a 72 kilogrammosok között ezüst-, a nőknél Barka Emese az 52 kilósoknál bronzérmes lett

birkózó-világbajnokság
Budapest
Lőrincz Tamás
Stefanek
Frísz Krisztián

Most

22:16

75 éves a Hét Nap

75 éves a vajdasági magyarság hetilapja, a Hét Nap. Az 1946-ban alapított újság még mindig fontos az itt élők számára. Pillantsunk most egy kicsit bele a Hét Nap múltjába és jelenébe.
19:00, Frissítve: 19:25

Biztonságosan két keréken

Közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt a szabadkai Kizúr István Általános Iskola diákjai. Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a tanulók a kerékpározás szabályait sajátították el.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.