Ugrás a tartalomra

Lőrincz Tamás elődöntős a birkózó-világbajnokságon

2018.10.27
15:53
2024.03.19
08:42
Forrás
MTI
A fináléért Lőrincz Tamásnak a dél-koreai Kim Hjeon Vuval kell majd megküzdenie. Az elődöntős program 17 órakor kezdődik a Papp László Sportarénában.

Lőrincz Tamás harmadik szombati meccsén is magabiztos teljesítményt nyújtott, így bejutott a kötöttfogásúak 77 kilogrammos kategóriájának elődöntőjébe a budapesti birkózó-világbajnokságon, amelyen Lám Bálint kiesett. A fináléért Lőrincz Tamásnak a dél-koreai Kim Hjeon Vuval kell majd megküzdenie. Az elődöntős program 17 órakor kezdődik a Papp László Sportarénában.

Itt döntőzik a szerb olimpiai bajnok Davor Štefanek, a zentai Frísz Krisztián pedig a bronzéremért küzd.

Eddig egy magyar aranyérem született a budapesti vb-n: Bácsi Péter a 82 kilogrammos súlycsoportban állt a dobogó legfelső fokára, Korpási Bálint a 72 kilogrammosok között ezüst-, a nőknél Barka Emese az 52 kilósoknál bronzérmes lett

birkózó-világbajnokság
Budapest
Lőrincz Tamás
Stefanek
Frísz Krisztián

Most

07:32

Máris itt a nyár?

25 fokos meleg vár ránk ma. Szerbia egyes részein, például Nišben és Kragujevacon akár 27 fok is lehet. A meleg levegő Észak-Afrika felől érkezik a térségbe.
07:17, Frissítve: 07:41

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.