Ugrás a tartalomra
MTI/Czagány Balázs

Lőrincz Tamás elődöntős a birkózó-világbajnokságon

2018.10.27
15:53
2018.10.27
16:01
Forrás
MTI
A fináléért Lőrincz Tamásnak a dél-koreai Kim Hjeon Vuval kell majd megküzdenie. Az elődöntős program 17 órakor kezdődik a Papp László Sportarénában.

Lőrincz Tamás harmadik szombati meccsén is magabiztos teljesítményt nyújtott, így bejutott a kötöttfogásúak 77 kilogrammos kategóriájának elődöntőjébe a budapesti birkózó-világbajnokságon, amelyen Lám Bálint kiesett. A fináléért Lőrincz Tamásnak a dél-koreai Kim Hjeon Vuval kell majd megküzdenie. Az elődöntős program 17 órakor kezdődik a Papp László Sportarénában.

Itt döntőzik a szerb olimpiai bajnok Davor Štefanek, a zentai Frísz Krisztián pedig a bronzéremért küzd.

Eddig egy magyar aranyérem született a budapesti vb-n: Bácsi Péter a 82 kilogrammos súlycsoportban állt a dobogó legfelső fokára, Korpási Bálint a 72 kilogrammosok között ezüst-, a nőknél Barka Emese az 52 kilósoknál bronzérmes lett

birkózó-világbajnokság
Budapest
Lőrincz Tamás
Stefanek
Frísz Krisztián

Most

16:49, Frissítve: 18:38

Gyerekfesztivál Magyarkanizsán

Több mint 300 gyerek vett részt a 15. Gyerekfesztiválon a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola szervezésében. A gyerekek több kategóriában léptek színpadra, de ez mellett barátkoztak és közös játékokban is részt vettek.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.